Våra samarbetspartners

Vi har ett brett samarbete

Våra samarbets- partners

Vi är stolta att ha dessa samarbetspartners till stöd för vår utbildningsverksamhet. Vänd dig med förtroende till dom och se vad de kan göra för dig! Glöm inte att meddela att du tillhör GMF Uppsala!


GMF samarbetspartner Riksmäklaren

Riksmäklaren

När du ska sälja din bostad är det viktigt att du väljer en mäklare som kan lyfta fram just din bostads unika fördelar och som kan förmedla den rätta känslan.

På Riksmäklaren ser vi bostadsbytet som den största och kanske viktigaste affären du gör i livet. Vi ser oss själva som en samarbetspartner under lång tid där vi finns med i hela din bostadskarriär - allt från köpet av studentlyan som var den första bostaden till att hjälpa dig att hitta drömvillan. Vi finns alltid tillhands när du behöver hjälp, vare sig du ska köpa eller sälja.

Välkommen att kontakt oss - vi har alltid öppet för dig! Vi finns på Skolgatan 33 B, 753 11 Uppsala.

Tag gärna kontakt med någon av våra mäklare:


GMF samarbetspartner Arisa Städ AB

Arisa Städ AB

Arisa Städ AB är ett nystartat städföretag efter ca 15 år i branschen, med bland annat specialstäd på Forsmark kärnkraftverk, och har etablerat sig i Uppsala sedan starten 2017. Vi kan erbjuda olika typer av städtjänster som utröjning av lägenheter/hus när den boende flyttar till vårdboende samt: .

 • Flyttstädning
 • Hemstädning
 • Storstädning
 • Städhjälp/veckostädning
 • Fönsterputsning

Arisa Städ AB har även tillgång av en mindre lastbil för transportuppdrag. Kontakta oss så bestämmer vi tid för möte och går igenom vad vi kan göra för dig samt lämnar ett kostnadsförslag. Dessutom ansöker vi om RUT-avdrag för alla våra kunder hos Skattemyndigheten. Vi är registrerade för F-skatt och har ansvarsförsäkring. Du kan känna dig trygg och säker med oss.


GMF samarbetspartner LimeTree Production

LimeTree Production

LimeTree Production är en kompetent kommunikationsbyrå som hjälper företag och privatpersoner att göra sig synliga på Internet och i tryck sedan 1998. LimeTree Production står för den nya hemsidan med både fotografier och design. Kontakta oss om du behöver hjälp eller information kring hemsidan.

 • Webbyrå
  Vi följer med i den senaste utvecklingen av kommunikationen på Internet sedan 1998. Vi ser till att Du alltid får en professionell, användarvänlig och målinriktad hemsida. Din webbplats återspeglar Ditt företag.
 • Reklambyrå
  I dagens allt hårdare konkurrens blir det allt viktigare att lyckas med sin marknadsföring och stärka sitt varumärke. Vi hjälper dig att lyckas! Du får hjälp med allt från profilering, positionering, annonser, trycksaker, e-marketing, hemsidor, grafisk formgivning och fotografier mot ett vinnande varumärke.
 • Fotobyrå
  -Vi hjälper Dig med att ta ändamålsenliga fotografier av högsta kvalitet med professionellt digitalt flöde hela vägen: från foto, bildredigering och retuschering till publicering. Vi kommer till dig och plåtar efter dina behov och önskemål.
 • Andreas H. Lind
 • limetree.se