2018-09-18 ***** Info till Nordeakunder, kundtjänsten i Boländerna flyttar till Stora torget den 5: november *****
2018-09-18 ***** OBS! Nu finns höstens program på hemsidan *****
2018-09-18 ***** ÖFK har stor temakväll 2018-11-05 i Missionskyrkan samma stormöte även på Kompassen i Enköping den 12:e november. Temat för kvällen är granskning. allt börjar kl. 18.00 till ca. 20.30 *****

Våra samarbetspartners

Vi är stolta att ha dessa samarbetspartners till stöd för vår utbildningsverksamhet. Vänd dig med förtroende till dom och se vad de kan göra för dig! Glöm inte att meddela att du tillhör GMF Uppsala!

Nordea

Du har fått ett förtroendefullt kategori som god man eller förvaltare. Detta innebär normalt att förvalta den egendom som din huvudman har. Det kan till exempel vara att betala räkningar och placera kapital. För att underlätta för dig erbjuder vi ett brett utbud med allt ifrån vardagstjänster som att enkelt betala räkningar via Internet, till tjänster som svarar mer emot de specifika behov som din huvudman och du kan ha. Kom gärna in på ett av våra kontor så berättar vi mer.


Riksmäklaren

När du ska sälja din bostad är det viktigt att du väljer en mäklare som kan lyfta fram just din bostads unika fördelar och som kan förmedla den rätta känslan.
På Riksmäklaren ser vi bostadsbytet som den största och kanske viktigaste affären du gör i livet.
Vi ser oss själva som en samarbetspartner under lång tid där vi finns med i hela din bostadskarriär
- allt från köpet av studentlyan som var den första bostaden till att hjälpa dig att hitta drömvillan.
Vi finns alltid tillhands när du behöver hjälp, vare sig du ska köpa eller sälja.
Välkommen att kontakt oss - vi har alltid öppet för dig!

Tag kontakt med någon av följande mäklare: Peter Alfvengren 0702-311900 eller Kjell Samuelsson 0702-948190 så blir ni väl omhändertagna.

Besöksadress: Skolgatan 33 B, 753 11 Uppsala.


Juridisk rådgivning

Vi hjälper till med ekonomisk familjerätt, såsom bouppteckning, arvskifte, gåvobrev, testamente, äktenskapsförord eller samboavtal.

Kontakta oss på: 018-55 48 62 eller

E-post: Gabriella Mörner

Hemsida: Mörner Familjejuridik


Till början