*** 2019-09-11 Höstens program är här. Ladda ned PDF från startsidan. ***

Våra samarbetspartners

Vi är stolta att ha dessa samarbetspartners till stöd för vår utbildningsverksamhet. Vänd dig med förtroende till dom och se vad de kan göra för dig! Glöm inte att meddela att du tillhör GMF Uppsala!

Nordea

Du har fått ett förtroendefullt kategori som god man eller förvaltare. Detta innebär normalt att förvalta den egendom som din huvudman har. Det kan till exempel vara att betala räkningar och placera kapital. För att underlätta för dig erbjuder vi ett brett utbud med allt ifrån vardagstjänster som att enkelt betala räkningar via Internet, till tjänster som svarar mer emot de specifika behov som din huvudman och du kan ha. Kom gärna in på ett av våra kontor så berättar vi mer.


Riksmäklaren

När du ska sälja din bostad är det viktigt att du väljer en mäklare som kan lyfta fram just din bostads unika fördelar och som kan förmedla den rätta känslan.
På Riksmäklaren ser vi bostadsbytet som den största och kanske viktigaste affären du gör i livet.
Vi ser oss själva som en samarbetspartner under lång tid där vi finns med i hela din bostadskarriär
- allt från köpet av studentlyan som var den första bostaden till att hjälpa dig att hitta drömvillan.
Vi finns alltid tillhands när du behöver hjälp, vare sig du ska köpa eller sälja.
Välkommen att kontakt oss - vi har alltid öppet för dig!

Tag kontakt med någon av följande mäklare: Peter Alfvengren 0702-311900 eller Kjell Samuelsson 0702-948190 så blir ni väl omhändertagna.

Besöksadress: Skolgatan 33 B, 753 11 Uppsala.


Juridisk rådgivning

Vi hjälper till med ekonomisk familjerätt, såsom bouppteckning, arvskifte, gåvobrev, testamente, äktenskapsförord eller samboavtal.

Kontakta oss på: 018-55 48 62 eller

E-post: Gabriella Mörner

Hemsida: Mörner Familjejuridik


HEMSTÄDNING / FLYTTSTÄDNING / LÄGENHETSAVVEKCLING

Arisa Städ AB är ett nystartat städföretag efter ca 15 år i branschen, med bland annat specialstäd på Forsmark kärnkraftverk, och har etablerat sig i Uppsala sedan starten 2017. Vi kan erbjuda olika typer av städtjänster som utröjning av lägenheter/hus när den boende flyttar till vårdboende samt:
• Flyttstädning
• Hemstädning
• Storstädning
• Städhjälp/veckostädning
• Fönsterputsning

Arisa Städ AB har även tillgång av en mindre lastbil för transportuppdrag. Ring 072-73 58 408 så bestämmer vi tid för möte och går igenom vad vi kan göra för dig samt lämnar ett kostnadsförslag. Dessutom ansöker vi om RUT-avdrag för alla våra kunder hos Skattemyndigheten. Vi är registrerade för F-skatt och har ansvarsförsäkring. Du kan känna dig säker med oss.

Arisa Städ AB Telefon: 072- 73 58 408 Mejl: E-post Hemsida: Arisa Städ


Till början